Yeni Nesil Karton Paket Servis Yemek Kapları

Paket Servis Karton Yemek Kapları. Alüminyum kapların sıcakla temasında kanserojen olduğu bilinmektedir ve uzmanlar tarafından kesinlikle önerilmemektedir. İnsanların bilinçlenmesi alüminyum kaplardan uzaklaşmalarını ve sağlıklı yeni nesil karton gıda kaplarını tercih etmelerini sağlamıştır.

Yeni nesil karton gıda kapları, Sağlık Bakanlığı'ndan gerekli izin belgeleri olan ve sağlık açısından risk taşımayan kaplardır.

Alüminyum kapların sıcakla temasında kanserejon olduğu bilinmektedir ve uzmanlar tarafından kesinlikle önerilmemektedir. İnsanların bilinçlenmesi alüminyum kaplardan uzaklaşmalarını ve sağlıklı yeni nesil karton gıda kaplarını tercih etmelerini sağlamıştır.

Son dönemde basında da alüminyum gıda kaplarının kullanılmaması yönünde yayınlar yapılmaktadır. Makro Kurumsal olarak firmamız da karton gıda kaplarının tercih edilmesi için tanıtım ve satış hizmeti sunmaktadır. Daha çok paket servis yemekler için kullanılan yeni nesil karton kaplar işletmeye hızlı servis imkanı da sunmaktadır. Fırına ve Mikrodalgaya girebilen karton gıda kaplarını tercih etmek işletmeler için birçok avantaj sağlamaktadır. Alüminyum kap kullanan birçok müşterimiz karton kaplara geçtikten sonra kendi müşterilerinden son derece olumlu dönüşler almışlardır.

Firmamız; sektörde bilinen birçok markaya firma baskılı karton gıda kapları yapmaktadır. Sağlıklı ve kaliteli olanı seçmek için; Şimdi sıra sizde...

Karton gıda kaplarının avantajları kısaca aşağıdaki gibi sıralanabilir;

  • DOĞAL VE GERİ DÖNÜŞÜMLÜ, DOĞA DOSTU
  • FIRINA VE MİKRODALGAYA GİRER
  • SAĞLIKLI VE HİJYENİK
  • İŞLETME İMAJINIZ İÇİN GEREKLİ
  • BASKILI KAPAK SAYESİNDE İŞLETMENİZİN VE ÜRÜNLERİNİZİN REKLAMINI YAPARSINIZ
  • STREÇ FİLM, ALÜMİNYUM FOLYO KULLANMANIZA GEREK KALMAZ
  • YEMEKLER TAŞINIRKEN DÖKÜLMEZ

2 Yorum

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*