İşletmelerde Kurumsal Tedarik

İşletmelerde Kurumsal Tedarik... İşletmelerin kurumsal ihtiyaçlarının tedarik edilmesi profesyonel satınalma gerektirmektedir. Yüzlerce insanın çalıştığı büyük işyerlerinde birçok ürüne ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ürünlerin başında; endüstriyel temizlik kağıtları, endüstriyel çöp torbaları, endüstriyel temizlik ürünleri, karton bardak, plastik bardak, çay-şeker-kahve grubu ürünleri gelmektedir.

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ve KURUMSAL TEDARİK

İşletmelerin kurumsal ihtiyaçlarının tedarik edilmesi profesyonel satınalma gerektirmektedir. Yüzlerce insanın çalıştığı büyük işyerlerinde birçok ürüne ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ürünlerin başında; endüstriyel temizlik kağıtları, endüstriyel çöp torbaları, endüstriyel temizlik ürünleri, karton bardak, plastik bardak, çay-şeker-kahve grubu ürünleri gelmektedir.  Makro Kurumsal olarak firmamız; Marathon ve Terasoft temizlik kağıtları, Florex endüstriyel çöp torbaları, İduna kimya temizlik ürünleri, Usmop mop-paspas ürünleri ve işletmelerin ihtiyacı olabilecek birçok ürünün kurumsal satış ve dağıtımını yapmaktadır.

Kurumsal tedarik kapsamında birçok ürün olduğundan, hizmet verecek firmaların altyapısının oluşacak talepleri karşılayabilmesi lazım. İşletmeler tedarik hizmetini alacakları firmayı seçerken bazı hususlara dikkat etmelidir. Tedarikçi firmanın kaç yıldır sektörde olduğu, kalite anlayışı, satışını yaptığı markalar ve satış sonrası vereceği hizmet önemlidir.

Makro Kurumsal olarak, standartlara uygun olmayan hiçbir ürünü müşterilerimize sunmamayı taahhüt ediyoruz. Kaliteli ve standartlara uygun olmayan ürünler ucuz gibi görünse de olumsuz etkileri ve kullanımdaki sıkıntılar nedeniyle aslında daha pahalı ürünlerdir.

İşletmelerin özellikle kimyasal ürünler satın alırken kaliteyi ön planda tutmaları ve sağlık açısından riskleri hesaba katmaları son derece önemlidir. Bu anlamda kimyasal ürünlerin sağlık bakanlığı onayı olması ve gerekli diğer kalite belgelerine sahip olmaları gözetilmelidir.

Özellikle cilde direkt temas eden el sabunu, bulaşık deterjanı ve tabak bardak yıkamasında kullanılan endüstriyel bulaşık makinesi deterjanı ve endüstriyel bulaşık makinesi durulama ürünü (parlatıcısı) mutlaka güvenilir bir üreticinin etiketini taşımalıdır.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*