Profesyonel Temizlik Hizmetleri

Profesyonel Temizlik Hizmetleri günümüzde birçok firma için önemli hale gelmiştir. Temizlikte profesyonel şirketlerin olması ve temizlik işinin önemsenmesi olumlu gelişmelerdir. Profesyonel Temizlik Hizmeti veren firmamız; Sektörde 2009 yılından beri " Temizlikte Hijyen Hareketi " olarak faaliyet göstermektedir. Profesyonel temizlik şirketi olarak firmamız, temizlik işinin önemini bilerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Profesyonel Temizlik Hizmetleri

Profesyonel Temizlik Hizmetleri günümüzde birçok firma için önemli hale gelmiştir. Temizlikte profesyonel şirketlerin olması ve temizlik işinin önemsenmesi olumlu gelişmelerdir. Profesyonel Temizlik Hizmeti veren firmamız; Sektörde 2009 yılından beri " Temizlikte Hijyen Hareketi " olarak faaliyet göstermektedir.

Endüstriyel temizlik sektöründe 2009'dan beri faaliyet gösteren firmamız ofis temizliğine yoğunlaşmıştır. Plaza ve iş merkezi yoğunluğu dikkate alındığında profesyonel temizlik şirketine olan ihtiyaç artmıştır. Günümüzde artık birçok işletme temizlik hizmetini dışarıdan almaktadır. Bu çalışma şekli; temizlik işinde uzmanlaşma ve aynı zamanda  herkesin kendi asıl işine yoğunlaşmasını beraberinde getirmiştir.

Profesyonel temizlik şirketi olarak firmamız, temizlik işinin önemini bilerek çalışmalarını sürdürmektedir. Profesyonel temizlik şirketi olarak temiz ve hijyenik ortamlarda çalışmanız için işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sizin de içinize sinen bir temizlik olması için aşağıdaki hususlara dikkat ediyoruz.

Ofis temizliğinde çalışan personellerimize temizlik ve hijyen eğitimi veriyoruz. Makina ve ekipmanlarımızın profesyonel ve eksiksiz olmasına dikkat ediyoruz. Kaliteli temizlik ürünleri kullanarak müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Göztepe temizlik şirketi olarak İSG kural ve uygulamalarını titizlikle yerine getirmeye özen gösteriyoruz.

Sıradan ve basit gibi kabul edilse de temizlik sağlığımızı direkt etkilediği için son derece önemlidir. Özellikle kalabalık çalışma ortamlarında hijyen son derece önemlidir. Temizlik yaparken ortamın aynı zamanda hijyenik olmasını sağlıyoruz. Temizlik yaparken aşağıdaki kuralları mutlaka uyguluyoruz;

Yukarıdan aşağıya temzlik, Sağdan sola temizlik, Temizden kirliye temizlik...

Temizlik işinde önemli olan; görünen kadar görünmeyene de müdahale etmektir. Birçok akar, toz ve mikrop daha çok gözle görünmeyen yerlerde bulunur. Profesyonel temizlik şirketi Makro Temizlik olarak; sektördeki tecrübemiz, temizlik işine verdiğimiz önem ve farklı bakış açımızla size de iyi bir temizlik sözü veriyoruz.

1 Yorum

  1. Temizlik Firmaları

    Makro profeysonel temizlik şirketine verdiği bilgiler için teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*