Arap Sabunu Doğal mıdır?

Arap Sabunu Doğal mıdır?

Arap Sabunu Doğal mıdır? Doğal ayçicek yağlarından elde edilen Doğal Sıvı Arap Sabununun yüksek oranda doğaya dönüştüğü akredite laboratuvarda ispatlanmıştır. Arap sabununun oldukça güçlü bir temizleyici olması ve aynı zamanda doğal bir ürün olarak üretilmesi; insanları kullanmaya teşvik eden asıl sebeptir.

Şerifali Temizlik Şirketi

Şerifali Temizlik Şirketi

Şerifali'de bulunan Platform Turizm şirketinin inşaat sonrası genel temizliğini yaparak başarılı bir şekilde müşterimize teslim ettik. Şerifali temizlik şirketi olarak, temizlik ve hijyen çözümleri sunuyoruz. 2009'dan beri profesyonel temizlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ümraniye Şerifali'de birçok firmaya çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir.

Sakız Lekesi Nasıl Çıkartılır?

Sakız Lekesi Nasıl Çıkartılır?

Sakız Lekesi Nasıl Çıkartılır? Yapışan sakızı ne kadar çabuk çıkarırsanız sakızın lekesi de o oranda az kalır. İyice yumuşamış ve yapışmış sakız lekesini hemen çıkartmayın. Sakız lekesini çıkartmak için yazımızı okumaya devam edin.

Pratik temizlik nasıl yapılır

Pratik temizlik nasıl yapılır

Pratik temizlik nasıl yapılır? Pratik temizlik için uygulamanız gereken basit kurallar vardır. Pratik temizlik için üç kuralı uygulamamız gerekir. Bu kurallar; Sağdan sola temizlik, Yukarıdan aşağıya temizlik, Temizden kirliye temizlik...

Deri koltuk temizliği nasıl yapılır?

Deri koltuk temizliği nasıl yapılır?

Deri koltuk temizliği aşağıdaki şekilde yapılmalıdır. Deri koltuklar estetik ve şık olmalarından dolayı çok kullanılan koltuklardır. Özellikle açık renklli deri koltuklar kirlendiklerinde ve lekelendiklerinde maalesef ortaya kötü bir görüntü çıkar. Şık görüntüleri çay, kahve izleri ile kötü görünür. Biriken tozlar, izler boya lekeleri deri koltukta çok göze çarpar.

Ofis Temizliği Nasıl Yapılır?

Ofis Temizliği Nasıl Yapılır?

Ofis Temizliği Nasıl Yapılır? Ortak çalışma olan ofisler temizlik ve hijyen açısından riskli yerlerdir. Ofislerde bulunan tuvaletler, mutfak, asansör, kahve otomatı vb. yerlerde mikroorganizmaların üremesi ve yayılması çok daha kolaydır. Bu nedenle ofis temizliğinin profesyonel bir şekilde yapılması gerekmektedir.

Yerinde Halı Yıkama

Yerinde Halı Yıkama

Yerinde Halı Yıkama...Daha çok işletmelerde olmak üzere döşeme halı kullanımı yoğundur. Özellikle büyük metrekare alanlarda yerinde halı yıkama ve halının temizliği önemlidir. Yerinde halı yıkama aşağıdaki şekilde yapılmaktadır. Bu yöntemlerden biri köpüklü halı yıkamadır, kuru köpük halı yıkama olarak ta bilinir.

İnşaat Sonsarı Temizlik Nasıl Yapılır?

İnşaat Sonsarı Temizlik Nasıl Yapılır?

İnşaat Sonrası Temizlik Nasıl Yapılır? İnşaat sonrası temizlikte detaylara dikkat edilmesi gerekir. Kaba temizlik yapıldıktan sonra alanın kullanıma hazır hale getirilmesi için profesyonel olarak inşaat sonrası temizlik yapılmalıdır. İnşaat sonrası temizliğinde kalıntılardan dolayı kazıma çok yapılacağından çalışacak personellerin yüzeylere zarar verilmemesi hususunda uyarılmalıdır.

Ataşehir Temizlik

Ataşehir Temizlik

Ataşehir Temizlik Şirketi olarak, İstanbul başta olmak üzere işletmelere profesyonel temizlik hizmeti vermekte ve Hijyen Çözümleri sunmaktayız. Temizliğe verilen önemin artmasıyla işletmeler temizlik işini profesyonel temizlik firmalarına vermektedir.

Profesyonel Temizlik Hizmetleri

Profesyonel Temizlik Hizmetleri

Profesyonel Temizlik Hizmetleri günümüzde birçok firma için önemli hale gelmiştir. Temizlikte profesyonel şirketlerin olması ve temizlik işinin önemsenmesi olumlu gelişmelerdir. Profesyonel Temizlik Hizmeti veren firmamız; Sektörde 2009 yılından beri " Temizlikte Hijyen Hareketi " olarak faaliyet göstermektedir. Profesyonel temizlik şirketi olarak firmamız, temizlik işinin önemini bilerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Fabrika Temizliği Nasıl Yapılır?

Fabrika Temizliği Nasıl Yapılır?

Fabrika Temizliği Nasıl Yapılır? Fabrikalarda makinalardan kaynaklı yağlanmalar kirlerle birleşince temizlenmesi zor lekeler oluşturmakta ve bu nedenle profesyonel temizlik yapılmasını gerektirmektedir. Zeminde insan trafiğinden dolayı yayılan yağlanmalar, düzenli periyotlarla kombine yer yıkama makinası kullanılarak temizlenmelidir. Bu yağla birleşmiş kirler uzun süre temizlenmediğinde kötü görüntülere neden olmakta ve insan sağlığı açısından risk oluşturmaktadır.

Ofis Temizliği

Ofis Temizliği

Ofis Temizliği... Ofisler temizlik ve hijyenin en önemli olduğu yerlerdir. Ofislerde; tuvalet, banyo mutfak vb. birçok insanın ortak kullandığı alanlarda mikroorganizmaların üremesi ve bulaşması daha kolaydır. Bu yüzden ofislerde profesyonel olarak temizlik yapılması gerekmektedir. Makro Temizlik olarak, 2009’dan beri ofislere profesyonel temizlik hizmeti veriyoruz.