Maratem Temizlik Ürünleri

Eczacıbaşı_Maretem profesyonel temizlik ürünlerinin kurumsal satış ve dağıtımını yapıyoruz. Makro Kurumsal olarak, Maratem profesyonel temizlik ürünlerinin kurumsal satış ve dağıtımını yapıyoruz. Eczacıbaşı_Maratem Profesyonel temizlik ürünleri işletmeniz için kaliteli ve kesin çözümler sunar. Maratem Profesyonel Temizlik ürünleri; mutfak ürünlerinden, çamaşırhane ve genel temizlik ürünlerine kadar birçok alanda geniş ürün portföyle bir çok işletme için çözüm ortağıdır.

Firmamız, Eczacıbaşı Profesyonel-Maratem Endüstriyel temizlik ürünlerinin satış temsilciliğini alarak kurumsal satış ve dağıtımını yapmaya başlamıştır.

Makro Kurumsal olarak, Maratem profesyonel temizlik ürünlerinin kurumsal satış ve dağıtımını yapıyoruz. Eczacıbaşı_Maratem Profesyonel temizlik ürünleri işletmeniz için kaliteli ve kesin çözümler sunar. Maratem Profesyonel Temizlik ürünleri; mutfak ürünlerinden, çamaşırhane ve genel temizlik ürünlerine kadar birçok alanda geniş ürün portföyle bir çok işletme için çözüm ortağıdır. Endüstriyel temizlik ürünleri sektöründe ürün satmak tek başına yeterli değildir, asıl önemli olana güvenilir ve iyi bir markayı müşterilerimize sunmaktır. Maratem profesyonel temizlik ürünlerini kullandığınızda satış sonrası da Eczacıbaşı Profesyonel desteğini de alırsınız.

Alımda ucuz gibi görünen fakat kullanımda size çok daha pahalıya gelen piyasa ürünlerini kullanmak mı? yoksa kalitesi, marka değeri, profesyonel teknik desteği, eğitim desteği, ürünün arkasında durma gücü, hızlı çözüm geliştirmesi ve kullanımda sunduğu tasarrufla Eczacıbaşı Kalitesi mi? Tercih sizin...

Basit bir örnek verecek olursak;  x marka piyasa malı 20kg lık makina deterjanı fiyatı: 100 TL

Eczacıbaşı - Maratem makina deterjanı fiyatı: 140 TL

Görünürde 40 TL fark var. Kullanımda; x marka 2 adet tüketim olurken fiyatı: 200 TL

Eczacıbaşı - Maratem makina deterjanı fiyatı: 140 TL  / Bu durumda; x marka deterjan 60 TL daha pahalı (aradaki diğer farkları yukarıda belirttik zaten)

Şimdi sizi de, Eczacıbaşı Profesyonel kalitesiyle tanışmaya davet ediyoruz. Biz sadece ürün satmıyoruz, bundan ziyade size kaliteyi ve güveni sunuyoruz.

Makro Kurumsal

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*