Dış cephe temizlik şirketleri istanbul

Makro Temizlik olarak, 2009'dan beri İstanbul başta olmak üzere profesyonel dış cephe temizlik hizmeti veriyoruz. Bina, plaza dış cephe temizliği riskli olduğu için profesyonel temizlik firmaları tarafından yapılmalıdır. Dış cephe temizliği, vinçle, iskeleyle, asma sepetle veya binanın tepesinde bulunan dış cephe temizlik sistemi aracılığıyla yapılabilir. Bu yöntemlerden hangisi kullanılırsa kullanılsın mutlaka iş güvenliği önlemleri alınmalıdır. Bu kapsamda; hizmet verecek personellerin yüksekte çalışma belgesi olmalı, emniyet kemerleri ve baretleri takılı olmalıdır.

Dış Cephe Temizlik Şirketleri

Makro Temizlik olarak, 2009'dan beri İstanbul başta olmak üzere profesyonel dış cephe temizlik hizmeti veriyoruz. Bina, plaza dış cephe temizliği riskli olduğu için profesyonel temizlik firmaları tarafından yapılmalıdır.

Dış cephe temizliği, vinçle, iskeleyle, asma sepetle veya binanın tepesinde bulunan dış cephe temizlik sistemi aracılığıyla yapılabilir. Bu yöntemlerden hangisi kullanılırsa kullanılsın mutlaka iş güvenliği tedbileri alınmalıdır. Bu kapsamda; hizmet verecek personellerin yüksekte çalışma belgesi olmalı, emniyet kemerleri ve baretleri takılı olmalıdır.

Yüksek katlı camlı binaların ortaya çıkmasıyla dış cephe temizlik işi önemli hale gelmiştir. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde plaza dış cephe temizliği yapan birçok firma vardır. Dış cephe temizlik işi profesyonel şirketler tarafından yapılması gereken önemli bir iştir. Özellikle çok katlı plazaların dış cephe temizliği yapılırken işin riskli olması açısından çalışacak personellerin eğitimli olması şarttır. Personellerin yüksekte çalışma belgesi olmalı ve işçi sağlığı ve iş güvenliği açısından gerekli tüm tedbirler alınmalıdır.

40 metre yüksekliğe kadar genelde sepetli palatformlar kullanarak temizlik yapılmaktadır. Plaza çatısında dış cepe temizliği için sistem varsa bu sistem de kullanılabilir. Vincin giremediği ve temizlik sisteminin kurulu olmadığı yerlerde ise profesyonel dağcılarla temizlik hizmeti verilmektedir.

Firmamız, istanbul dış cephe temizlik şirketleri arasında işe verdiği önem ve sektördeki tecrübesiyle profesyonel hizmet vermektedir.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*