Tablet Mop Nedir, Tablet Mop Nasıl Kullanılır?

Tablet Mop Nedir, Tablet Mop Nasıl Kullanılır? Tablet Mop Temizlik seti ile temizlik çok daha kolay, çok daha keyifli ve çok daha hijyenik. Ermop Gecko Home Temizlik Seti size yeni nesil temizlik için sunulmuş kaliteli ve özel bir tablet settir. Ermop tablet mop 2 hazneden oluşur. Yıkama haznesine su ve temizlik ürünü koyarak rahat ve hızlı bir temizlik yapabilirsiniz. Temiz su haznesi 8 lt. dir. Malzemesi birinci sınıf orijinal plastiktir.

Tablet Mop Nedir, Tablet Mop Nasıl Kullanılır? 

Ermop Tablet Mop Temizlik seti ile temizlik çok daha kolay, çok daha keyifli ve çok daha hijyenik. Ermop Gecko Home Temizlik Seti size yeni nesil temizlik için sunulmuş kaliteli ve özel bir tablet settir.

Ermop tablet mop 2 hazneden oluşur. Yıkama haznesine su ve temizlik ürünü koyarak rahat ve hızlı bir temizlik yapabilirsiniz. Temiz su haznesi 8 lt. dir. Malzemesi birinci sınıf orijinal plastiktir. 

Piyasadaki alternatiflerine göre Ermop Gecko Tablet Mop daha büyük ve daha kalitelidir. Hem ev hemde iş yerleri için kullanıma uygundur. Ermop Tablet Mop'la beraber 2 adet %100 mikrofiber özellikte yedek mop verilmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken temizlik setlerinin markasından ziyade kullandıkları mop ve diğer malzemelerdir ve bu çok önemlidir. 

Mikrofiber mopla temizlik yaparken bir seferde geniş bir alanı değil, 5 m2 gibi küçük alanlara bölerek temizlemek en doğrusudur. Mikrofiber moplar makinada yıkanabilir özelliktedir fakat yıkamada yumuşatıcı kullanılmaması gerekmektedir. 

Ermop Tablet Mop Temizlik Setini uygun fiyat avantajıyla https://online.temizlikpazarim.com 'dan satın alabilirsiniz. 

Tablet Mop Nedir?

Tablet Mop; Yeni nesil temizlik mopu olarak adlandırılabilir. Saçaklı püskül moplara alternatif olarak sunulan pratik ve özel bir moptur. Tablet mop çift hazneli olup bir tarafına su doldurularak, diğer tarafında kırulama/sıkma işlemi yapılan moptur. Püskül moplara göre dar yerlere ve kapı,dolap, baza altlarına rahatlıkla ulaşılmasını sağlar, mopu değiştirilerek duvar vb. yerler de temizlenebilir.  

Spin Mop Tablet Mop

Spin Mop’un yeni üyesiyle tanışın;  Tablet Mop ürünümüz her yere sığabilen, hafif, kullanışlı, yerden tasarruf sağlayan, ergonomik, kimyasal temizlik maddelerine ve ürün paletine dokunmadan temizlik yapabildiğiniz pratik ve kolay kullanışlı bir üründür. Fayans, duvar, parke, mermer, granit, cam ve pencerelerde kullanılabilmektedir.

Flora Sihirli Tablet Mop

Ürünümüz; her yere sığabilen, hafif, kullanışlı, yerden tasarruf sağlayan, ergonomik, kimyasal temizlik maddelerine ve ürün paletine dokunmadan temizlik yapabildiğiniz pratik ve kolay kullanışlı bir üründür. Fayans, duvar, parke, mermer, granit, cam ve pencerelerde kullanılabilmektedir. Farklı yüzeylerde kullanmak için yedek bezlerimizden alışveriş listenize ekleme yapabilirsiniz.

Piyasadaki en iyi tablet mop markaları; Ermop tablet mop, Flora shirli tablet mop, Spinmop tablet mop.

 

 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*