Endüstriyel Temizlik Ürünleri

Endüstriyel Temizlik Ürünleri... Endüstriyel temizlik ürünleri sektörü ülkemizde gün geçtikçe büyümektedir. Sektörde yerli ve yabancı birçok firma faaliyet göstermektedir. 2009 yılında sektöre iyi bir başlangıç yapan Makro Kurumsal Tedarik firması da sektörün önde gelen kurumsal tedarikçilerindendir.

Endüstriyel temizlik ürünleri sektörü ülkemizde gün geçtikçe büyümektedir. Sektörde yerli ve yabancı birçok firma faaliyet göstermektedir. 2009 yılında sektöre iyi bir başlangıç yapan Makro Kurumsal Tedarik firması da sektörün önde gelen kurumsal tedarikçilerindendir.

Endüstriyel temizlik ürünlerinin kullanım alanı son derece geniştir. Endüstriyel temizlik ürünleri tercih edilirken merdiven altı üretim olmamasına ve kaliteli olmasına dikkat edilmelidir. Firmamız sektörde öncü ve gerekli izin belgeleri olan ve kalite standartlarına uygun üretim yapan üreticilerle işbirliği yapmakta ve müşterilerine de bu ürünleri sunmaktadır.

Endüstriyel temizlik ürünlerinin kaliteli ve standartlara uygun olması işlevsel olması için şarttır ve aynı zamanda sağlığımız açısından da son derece önemlidir. Endüstriyel temizlik ürünlerinin fiyatları da markalarına ve kalitelerine göre değişmektedir.

Endüstriyel amaçlı üretilmiş profesyonel temizlik ürünlerinin kurumsal satış pazarlama ve dağıtımını yapan firmamız bunun yanında satış sonrası hizmet vermektedir.

Makro Kurumsal ulusal ve uluslararası birçok markanın satış pazarlama ve dağıtımını yapmaktadır. Bu markaların bazıları; kimyasal grubunda İduna Kimya, endüstriyel temizlik kağıtları grubunda Terasoft, mop ve sarf malzeme grubunda ise Usmoptur.

Makro Kurumsal Tedarik olarak hedefimiz; ekonomik, hızlı ve güvenilir tedarik sağlamaktır.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*